İnsanın Değeri Aradığı Şeydir, 17 Mayıs Perşembe

“İnsanın değeri aradığı şeydir”
Hep cevabını aradığın soruların, içinden çıkmakta zorlandığın ikilemlerin mi var? Kendinde ve çevrende değiştirmek isteyip de değiştiremediğin şeyler ya da gerçekleştirmek için yeterince güç bulamadığın hayallerin mi var?
Felsefe, Psikoloji ve Gönüllülük faaliyetlerinin sana yardımcı olmasını istersen;
17 MAYIS PERŞEMBE, SAAT 19.00 daki ÜCRETSİZ TANITIM SEMİNERİMİZE DAVETLİSİN!
Aktiffelsefe İzmit
Adres: Ömerağa Mah. Salim Efendi Sok. Alemdar İş Merkezi Kat:3 (Gümüşçüler çarşısı, Fethiye hamamı arka sokağı) İzmit
Tanıtım seminerine katılım ücretsizdir. Lütfen rezervasyon yaptırınız.
TEL: 0536 334 08 64/ 0262 331 84 84
web: izmit.aktiffelsefe.org

SEMİNER KONULARIMIZ:
Felsefe Seminerleri:
Felsefe, en yalın ifadeyle “Philosophia” yani “Bilgeliğe duyulan aşk” anlamına gelir. Kendini tanımak, yaşamda doğru bir yön belirlemek ve bilgeliğe ulaşmak isteyen herkesi ilgilendiren bir alandır. Daha “iyi” bir insan olmak isteyen, daha “iyi” bir dünyada yaşamak isteyen herkese felsefe gereklidir.
Psikoloji Seminerleri:
Seminerlerimizde, Bilinç, Dikkat, Hafıza, Konsantrasyon, Zekâ, Alışkanlıklar, İmgelem, İrade gibi konular psikoloji pratikleriyle birlikte gerçekleşmektedir.
Gönüllülük Seminerlerimiz:
Seminerlerimiz sadece teorik işlenmediği için bazı Gönüllük seminerleri ve Projeleri ile desteklenmektedir. Bu sayede tüm bu konuların uygulama yoluyla daha iyi anlaşılması hedeflenmektedir. Dolayısıyla katılanların bu projelere dâhil olması ve işbirliği yapması teşvik edilmektedir.
instagram_tanitim_semineri_convertli

Hakkında aktiffelsefe

Rastgele

İkigai konferansı

10 Şubat 2024 tarihinde Kocaeli Sivil Toplum merkezinde İkigai konulu konferansımız gerçekleşti. Konferansta, uzakdoğu kültüründe …